085 902 4226
Bel gratis

Patenten

Patenten

Als e-commerce ondernemer wil je graag producten verkopen die succesvol zijn en waarmee je snel kunt groeien. Helaas kan het soms moeilijk zijn om te bepalen of er al een patent op een product zit.

Gelukkig kunnen wij je helpen. Als juridisch team kunnen wij je assisteren met al je vragen over patenten en met het oplossen van problemen met patentinbreuk. We begeleiden je door het gehele proces en zorgen ervoor dat je alle belangrijke stappen niet mist.

 

Dus, als je vragen hebt over patenten of als je hulp nodig hebt bij het oplossen van problemen met patentinbreuk, laat het ons dan weten. Wij staan klaar om je te helpen om van jou succesvolle e-commerce ondernemer te worden. Neem contact met ons op om te zien hoe wij je kunnen helpen.

Instrux – Wij zorgen ervoor dat jij niet voor verrassingen komt te staan bij het verkopen van je product.

De mogelijkheden bij Instrux:

Zorg dat je met zekerheid je product kan verkopen. Door ons onderzoek te laten doen naar een mogelijk patent sta je later niet voor verrassingen. 

Het kan gebeuren dat je een patent hebt gemist bij je onderzoek. Vaak krijg je dan van de andere partij een melding om te stoppen met je inbreuk. Wij kunnen jou assisteren om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Neem vrijblijvend contact op en spreek met een van onze experts.
Door onze deskundige kennis van de relevante EU-wetgevingen en jarenlange ervaring in het veld, is Instrux de ideale partner voor elke e-commerce onderneming.

Een van de voordelen van werken met Instrux, is dat ze binnen hun
team veel kennis hebben over verschillende zaken binnen de e-commerce.
Hierdoor is er altijd wel aanspraak te vinden bij Instrux over
verschillende onderwerpen. Contact over deze onderwerpen gaat dan ook
altijd erg gemakkelijk. Hierdoor kunnen we optimaal blijven draaien,
zonder dagen te wachten op een antwoord.

Little Hippo B.V.
CEO,
Deze website maakt gebruik van cookies.