EPREL Registratie

Bent u een fabrikant, importeur of officiële dealer die producten in de EU wil verkopen? Dan zijn er enkele stappen die u moet volgen om aan de regelgeving te voldoen en uw producten succesvol op de markt te brengen.

Een van die stappen is het registreren in de Europese productendatabank voor energie-etikettering (EPREL) als een energielabel voor dit product verplicht is. Denk hierbij aan producten zoals lampen, vaatwassers

Energie etiket

Versnel jouw weg naar EPREL-registratie met Instrux!

De Energy Labeling Regulation is een belangrijke wetgeving die fabrikanten verplicht om energie-efficiëntie-informatie te verstrekken voor hun producten. Dit helpt consumenten bij het maken van keuzes als het gaat om energiezuinige producten.

EPREL, de European Product Database for Energy Labeling, is dé centrale database voor het registreren en beheren van energie-efficiëntiegegevens van producten. Het biedt een gestandaardiseerd platform waar fabrikanten hun producten moeten registreren en de relevante documentatie moeten verstrekken om aan de Energy Labeling Regulation te voldoen.

Instrux staat klaar om fabrikanten te ondersteunen bij de complexe taak van EPREL-registratie. Ons team van experts voert grondige tests uit op jouw apparaten om de benodigde documentatie te verzamelen en te valideren. We nemen het registratieproces volledig uit handen, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten.

Door samen te werken met Instrux ben je verzekerd van nauwkeurige en tijdige documentatie, waardoor jouw productensnel en probleemloos op de markt kunnen worden gebracht.

Energie label

Bij Instrux bieden we een naadloze oplossing voor jouw EPREL-registratie. Ons team van experts zorgt voor een vlotte afhandeling van alle vereiste documentatie en tests, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten. Met onze hulp zorg je ervoor dat jouw producten snel en conform de regelgeving op de markt komen.

Kies voor Instrux en profiteer van een efficiënte en betrouwbare aanpak. Wij nemen het gehele registratieproces uit handen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Vertrouw op onze ervaring en laat ons je helpen met een zorgeloze EPREL-registratie.

Laat Instrux je assisteren met EPREL