EPREL Registratie

Registreer je product in de EU database.

Energie etiket

Versnel jouw weg naar EPREL-registratie met Instrux!

De Energy Labeling Regulation is een belangrijke wetgeving die fabrikanten verplicht om energie-efficiëntie-informatie te verstrekken voor hun producten. Dit helpt consumenten bij het maken van weloverwogen keuzes en bevordert duurzaamheid binnen de Europese Unie.

EPREL, de European Product Database for Energy Labeling, is dé centrale database voor het registreren en beheren van energie-efficiëntiegegevens van producten. Het biedt een gestandaardiseerd platform waar fabrikanten hun producten moeten registreren en de relevante documentatie moeten verstrekken om aan de Energy Labeling Regulation te voldoen.

Instrux staat klaar om fabrikanten te ondersteunen bij de complexe taak van EPREL-registratie. Ons team van experts voert grondige tests uit op jouw apparaten om de benodigde documentatie te verzamelen en te valideren. We nemen het registratieproces volledig uit handen, zodat jij je kunt richten op jouw kernactiviteiten.

Door samen te werken met Instrux ben je verzekerd van nauwkeurige en tijdige documentatie, waardoor jouw productensnel en probleemloos op de markt kunnen worden gebracht.

Energie label

Met onze diepgaande kennis van de Energy Labeling Regulation en ons bewezen trackrecord in de branche, is Instrux de ideale partner voor jouw EPREL-registratie. We bieden een efficiënte en betrouwbare oplossing, waarbij we de vereiste documentatie door middel van grondige tests en registratieprocedures voor jou beheren. Met Instrux aan jouw zijde kun je de concurrentie voorblijven, voldoen aan wettelijke vereisten en jouw producten met vertrouwen op de markt brengen.

Kies voor Instrux en ervaar een naadloos proces voor EPREL-registratie. Laat ons jouw betrouwbare partner zijn en geniet van gemoedsrust terwijl wij jouw documentatie

Laat Instrux je assisteren met EPREL