085 902 4226
Bel gratis

Over ons

Welkom bij Instrux, dé partner voor jouw e-commerce onderneming! Wij zijn een jong en gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van juridische diensten. Onze missie is om jou te ontzorgen van alle juridische taken binnen jouw onderneming, zodat jij je kunt focussen op de kern van jouw business.

Met onze expertise op het gebied van onder meer CE-markering, patenten en IE-inbreuk, bieden wij jou professionele begeleiding en ondersteuning bij vraagstukken over wet- en regelgeving in de e-commerce sector. Of het nu gaat om het verkrijgen van de juiste certificering, het beschermen van jouw intellectuele eigendom of het voorkomen en oplossen van conflicten, bij Instrux ben je aan het juiste adres.

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om jouw e-commerce onderneming op een veilige en verantwoorde manier te runnen. Daarom bieden wij onze diensten op maat aan, zodat jij de ondersteuning krijgt die het beste past bij jouw specifieke behoeften en wensen.

Kies voor Instrux en ervaar hoe wij jouw e-commerce onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen. Onze focus op kwaliteit, persoonlijke aandacht en expertise maakt ons de ideale partner voor jouw business. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

We zien onszelf als aanspreekpunt binnen jouw bedrijf. Iemand die actief mee helpt met het groeien van jouw business.

Waarom Instrux

Uitstekende communicatie

Je hoeft geen uren te wachten op reactie. Wij weten dat e-commerce 24/7 draait, dus doen wij dat ook.

Prijsvriendelijk

Maak je geen zorgen over absurde prijzen. We houden onze tarieven marktconform

Kwaliteit en tijd

We verzekeren je ten aller tijden van de hoogste kwaliteit binnen een redelijke levertermijn.

 

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies.