Over ons

Welkom bij Instrux.nl – jouw partner in heldere product compliance! Bij ons staat eenvoud en efficiëntie centraal in het naleven van regelgeving voor diverse producten. Ons intuïtieve platform maakt het gemakkelijk om de compliance van jouw onderneming te waarborgen. Naast onze software zijn we beschikbaar voor diensten zoals CE-markering, documentcontrole, EPREL-registratie en producttesten. Ons team van ervaren professionals biedt persoonlijke ondersteuning en zorgt ervoor dat jouw producten aan alle wettelijke vereisten voldoen.

Intro
Gemakkelijke en efficiënte aanvraagprocedure

Gemakkelijke en efficiënte aanvraagprocedure

Onze diensten zijn snel en gemakkelijk aan te vragen via ons intuïtieve platform. Of je nu in de conceptfase zit of al middenin het compliance proces, onze experts zijn er om je te helpen. Met elke stap in de compliance procedure kan je op ons rekenen.

Persoonlijke ondersteuning

Persoonlijke ondersteuning

Bij Instrux begrijpen we dat het voldoen aan de regelgeving rondom consumentengoederen een uitdagend en complex proces kan zijn. Daarom bieden wij persoonlijk contact en een geoptimaliseerde service om ervoor te zorgen dat jouw vragen snel en accuraat worden beantwoord. Door ons persoonlijk contact kunnen wij jouw zekerheid en vertrouwen in het compliance proces waarborgen.

Experts in product compliance

Experts in product compliance

Bij Instrux werken we met een team van ervaren compliance professionals die zich volledig toewijden aan het waarborgen van de product compliance voor jouw e-commerce onderneming. Met onze uitgebreide kennis van de branche en de regelgeving zorgen wij ervoor dat jouw producten aan alle vereisten voldoen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze product compliance service en hoe wij jouw e-commerce onderneming kunnen ondersteunen? Neem dan nu contact met ons op via onze website en wij helpen je graag verder met al je vragen.

Stel je vraag

Ons team

Francois Frietman

Sales & Compliance

Dagelijks aanspreekpunt binnen Instrux en verantwoordelijk voor het klantcontact. Daarnaast expert op het gebied van consumentenelektronica, speelgoed en PBM. Door ervaring binnen het landschap van e-commerce het perfecte aanspreekpunt voor elke e-commerce ondernemer.

David

Hoofd van CE testen

Houdt alle werkzaamheden van Instrux in China nauw in de gaten. Je kan bij David terecht voor CE testen, algemene testen en EPREL registraties.

Emily

DoC Specialist

Secuur en resultaatgericht, om deze redenen is Emily de perfecte persoon binnen Instrux om conformiteitsverklaringen op te stellen.

Fabian

CE Specialist

Niemand weet meer van machines en groot elektronica dan Fabian. Daarom dat het dan ook zijn taak is om klanten met deze producten te assisteren. Daarnaast stelt hij soms ook nog een risico-analyse of een technisch dossier op.

Thomas

Compliance Manager

Als voormalig compliance manager van TUV en SGS weet Thomas als geen ander hoe hij een project in goede banen moet leiden. Het is daarom dan ook niet gek dat hij bij Instrux alle projecten overziet en het team assisteert waar nodig.