Over ons

Instrux is dé specialist op het gebied van product compliance voor e-commerce ondernemers. Wij begrijpen als geen ander dat het voldoen aan regelgeving voor consumentengoederen een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij een service die het proces van product compliance vereenvoudigt en zo jouw e-commerce onderneming optimaal ondersteunt.

Intro
Gemakkelijke en efficiënte aanvraagprocedure

Gemakkelijke en efficiënte aanvraagprocedure

Onze diensten zijn snel en gemakkelijk aan te vragen via ons intuïtieve platform. Of je nu in de conceptfase zit of al middenin het compliance proces, onze experts zijn er om je te helpen. Met elke stap in de compliance procedure kan je op ons rekenen.

Persoonlijke ondersteuning

Persoonlijke ondersteuning

Bij Instrux begrijpen we dat het voldoen aan de regelgeving rondom consumentengoederen een uitdagend en complex proces kan zijn. Daarom bieden wij persoonlijk contact en een geoptimaliseerde service om ervoor te zorgen dat jouw vragen snel en accuraat worden beantwoord. Door ons persoonlijk contact kunnen wij jouw zekerheid en vertrouwen in het compliance proces waarborgen.

Experts in product compliance

Experts in product compliance

Bij Instrux werken we met een team van ervaren compliance professionals die zich volledig toewijden aan het waarborgen van de product compliance voor jouw e-commerce onderneming. Met onze uitgebreide kennis van de branche en de regelgeving zorgen wij ervoor dat jouw producten aan alle vereisten voldoen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze product compliance service en hoe wij jouw e-commerce onderneming kunnen ondersteunen? Neem dan nu contact met ons op via onze website en wij helpen je graag verder met al je vragen.

Stel je vraag

Francois Frietman

Sales & Compliance

Dagelijks aanspreekpunt binnen Instrux en verantwoordelijk voor het klantcontact. Daarnaast expert op het gebied van consumentenelektronica, speelgoed en PBM. Door ervaring binnen het landschap van e-commerce het perfecte aanspreekpunt voor elke e-commerce ondernemer.

David

Hoofd van CE testen

Houdt alle werkzaamheden van Instrux in China nauw in de gaten. Je kan bij David terecht voor CE testen, algemene testen en EPREL registraties.

Emily

DoC Specialist

Secuur en resultaatgericht, om deze redenen is Emily de perfecte persoon binnen Instrux om conformiteitsverklaringen op te stellen.

Fabian

CE Specialist

Niemand weet meer van machines en groot elektronica dan Fabian. Daarom dat het dan ook zijn taak is om klanten met deze producten te assisteren. Daarnaast stelt hij soms ook nog een risico-analyse of een technisch dossier op.