CE Documenten Controle

Instrux identificeert juridisch ontbrekende onderdelen, biedt advies en blijft samenwerken totdat uw documentatie compleet is. Verzeker jezelf en je klanten van een veilig product

Basis controle

Bij deze dienst gaat Instrux op juridische basis na of de documentatie van uw product voldoet aan de eisen van de Europese Unie. We gaan kijken of er aan de juiste richtlijnen wordt voldaan en of de juiste standaarden zijn gebruikt om conformiteit te bewijzen.

Indien Instrux opmerkt dat er onderdelen missen in de documentatie, zullen we adviseren hoe deze aan te vullen zijn. Vervolgens zal Instrux met u blijven samenwerken tot de documentatie van het product compleet is.

Wanneer ons oordeel is dat deze documentatie compleet is zullen we de optie geven om een conformiteitsverklaring op te stellen.

Naast dat het natuurlijk een wettelijke plicht is, raden wij deze dienst ook aan bij cliënten die verzekerd zijn voor schade. Wanneer er namelijk blijkt dat de documentatie niet klopt, zal de verzekering de schade niet dekken.

Energie label

Instrux identificeert juridisch ontbrekende onderdelen, biedt advies en blijft samenwerken totdat uw documentatie compleet is. Verzeker jezelf en je klanten van een veilig product.

Laat Instrux je documentatie controleren

Uitgebreide controle

Deze controle is een uitbreiding op de basis controle. Naast het controleren van de documentatie op juridische basis, zal er ook nagegaan worden of de testwaardes en testonderdelen correct zijn. Hiermee halen we knelpunten uit documentatie die mogelijk zouden zorgen voor invaliditeit van de documentatie.

Wanneer ons oordeel is dat deze documentatie compleet is zullen we de optie geven om een conformiteitsverklaring op te stellen.

Naast dat het natuurlijk een wettelijke plicht is, raden wij deze dienst ook aan bij cliënten hun documentatie compleet willen dichttimmeren. De fouten die wij hier ontdekken zullen overheidsinstanties ook nagaan wanneer zij een product op controle nemen. Door afname van deze dienst kunnen we ze een stap voor zijn.

Instrux identificeert alle ontbrekende onderdelen, biedt advies en blijft samenwerken totdat uw documentatie compleet is. Verzeker jezelf en je klanten van een veilig product.

Laat Instrux je documentatie uitgebreid controleren