085 902 4226
Bel gratis

CE markering

Als e-commerce ondernemer wil je er zeker van zijn dat jouw producten veilig en legaal op de markt worden gebracht. Het niet naleven van de CE-markeringseisen kan resulteren in het terugroepen van producten, boetes of zelfs juridische vervolging.

Daarom is het van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat jouw producten voldoen aan de CE-markeringseisen en alle relevante EU-wetgevingen. Door het verkrijgen van de juiste CE-certificering kun je de veiligheid van jouw producten garanderen en het vertrouwen van jouw klanten winnen..

Onze experts staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van de beoordeling van de conformiteit van uw product tot de certificering en het verkrijgen van de CE-markering. Met onze uitgebreide kennis van de Europese richtlijnen en normen kunnen wij u helpen om de juiste certificering te verkrijgen en ervoor zorgen dat uw product voldoet aan alle relevante veiligheids- en gezondheidseisen.

Bovendien bieden wij een snelle en kosteneffectieve oplossing voor uw CE-markering, waardoor u tijd en geld kunt besparen en uw producten snel op de markt kunt brengen. Bij Instrux begrijpen we dat tijd en efficiëntie van cruciaal belang zijn voor uw bedrijf en daarom bieden wij een op maat gemaakte service die aansluit op uw specifieke behoeften.

Kortom, als u op zoek bent naar een professionele en betrouwbare partner voor uw CE-markering, dan is Instrux de juiste keuze voor u. 

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen bij het verkrijgen van de juiste CE documentatie voor jouw producten.

 

Instrux – Wij helpen bedrijven met hun CE vraagstukken zodat ze veilige producten op de Europese markt kunnen brengen.

CE categorien waar onze experts bij kunnen helpen:
  • EMC
  • LVD
  • RED
  • Speelgoed
  • RoHS
Stappenplan voor aanbrengen CE-markering

Stap 1: Check welke richtlijnen en normen je nodig hebt voor je product

Stap 2: Controleer specifieke eisen die voor je producten gelden

Stap 3: Ga na of je een “notified body” nodig hebt

Stap 4: Laat je product testen of documenten controleren door Instrux

Stap 5: Maak je technische dossier aan en bewaar deze goed

Stap 6: Breng de CE markering aan en stel een conformiteitsverklaring op

De mogelijkheden bij Instrux:

Instrux zal in opdracht van werkgever een conformiteitsverklaring opstellen in het Nederlands en Engels. Hierbij is opdrachtgever verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste documentatie. Instrux geeft geen adviezen over de te aanleveren documentatie en voert geen controles uit van aangeleverde documentatie.

Prijs: €30 exclusief btw

Instrux zal in opdracht van werkgever een controle van documentatie uitvoeren. Instrux zal hier nagaan of producten van werkgever op de juiste normen en richtlijnen is getest. Hierbij zal Instrux niet kijken naar de manier waarop getest is, en of de testwaardes kloppen. Acceptatie van inhoud van rapport is op verantwoordelijkheid van de opdrachtgever. Instrux zal een rapport uitgeven met daarin haar advies. Indien dit advies positief is, zal Instrux een conformiteitsverklaring bijleveren.

Prijs: €175 exclusief btw

Let op!: Controle van de inhoud is niet mogelijk bij deze vorm. De resultaten in de rapporten accepteer je op eigen risico.

Instrux zal in opdracht van werkgever een controle van documentatie uitvoeren. Hierbij zal Instrux het complete rapport nagaan. Instrux zal nagaan of er op het juiste is getest, en of deze testen juist zijn uitgevoerd. Instrux zal een rapport uitgeven met daarin haar advies. Indien dit advies positief is, zal Instrux een conformiteitsverklaring bijleveren.

Prijs: €400 exclusief btw

Instrux zal in opdracht van de werkgever nagaan welke richtlijnen en normen van toepassing zijn voor het product.

Prijs: €175 exclusief btw

Instrux zal in opdracht van aanvrager zorgen dat het gewenste product getest wordt volgens de verplichte richtlijnen en normen bij een CNAS en ILAC aangesloten partij. Opdrachtgever zal hiervan certificaten en testrapporten ontvangen. Door deze stap te ondernemen is de opdrachtgever een stap dichterbij de CE-Markering.

Prijs: Op aanvraag

Neem vrijblijvend contact op en spreek met een van onze experts.
Door onze deskundige kennis van de relevante EU-wetgevingen en jarenlange ervaring in het veld, is Instrux de ideale partner voor elke e-commerce onderneming.

Een van de voordelen van werken met Instrux, is dat ze binnen hun
team veel kennis hebben over verschillende zaken binnen de e-commerce.
Hierdoor is er altijd wel aanspraak te vinden bij Instrux over
verschillende onderwerpen. Contact over deze onderwerpen gaat dan ook
altijd erg gemakkelijk. Hierdoor kunnen we optimaal blijven draaien,
zonder dagen te wachten op een antwoord.

Little Hippo B.V.
CEO,

Op zoek naar een partner voor jouw CE vraagstukken?

Deze website maakt gebruik van cookies.