085 902 4226
Bel gratis

IE inbreuk

Je hebt als e-commerce ondernemer hard gewerkt om je merk en intellectueel eigendom op te bouwen. Het is dan ook frustrerend als concurrenten inbreuk maken op wat jij hebt opgebouwd. Gelukkig kun je actie ondernemen om ervoor te zorgen dat je merk en intellectueel eigendom 100% beschermd blijft.

Door aanspraak te maken op concurrenten die inbreuk maken op je intellectueel eigendom, kun je ervoor zorgen dat je merk en ideeën worden geborgd. Dit kan helpen om te voorkomen dat je marktaandeel wordt geschaad en dat je inkomsten worden aangetast.

Als je inbreuk hebt ontdekt op je merk, product, idee of copyright, is het belangrijk om snel actie te ondernemen. Een manier om dit te doen is door een schadevergoeding te eisen van de partij die inbreuk maakt.

 

Heb jij hulp nodig bij de aanspraak op je IE? Laat ons je dan helpen om ervoor te zorgen dat je merk en intellectueel eigendom worden beschermd.. Neem contact met ons op om te zien hoe wij je kunnen helpen.

Instrux – Onze missie om een halt toe te roepen aan het inbreuk en jou schadeloos te stellen.

Soorten intellectueel eigendom:
  • Auteursrecht
  • Merkenrecht
Voorbeeld van wanneer jij IE rechten kan inroepen:

Stel je hebt nieuwe foto’s laten maken van een product, en je concurrent gebruikt deze op zijn of haar website. In dit geval kan jij je IE rechten inroepen tegen over de andere partij.

De mogelijkheden bij Instrux:

Indien een andere partij inbreuk maakt op jouw rechten is het een goed idee een sterke brief te sturen. Instrux zal deze brief op maat opstellen. Hierbij verwerken de jouw rechten, de inbreuken op deze rechten en de mogelijke schadevergoedingen. Op deze manier heb jij een sterke positie tegenover de andere partij.

Zorg dat deze inbreuk niet nog eens voorkomt door deze partij. Met een onthoudingsverklaring geeft de andere partij aan de inbreuk niet nog eens te maken.

Neem vrijblijvend contact op en spreek met een van onze experts.
Door onze deskundige kennis van de relevante EU-wetgevingen en jarenlange ervaring in het veld, is Instrux de ideale partner voor elke e-commerce onderneming.

Een van de voordelen van werken met Instrux, is dat ze binnen hun
team veel kennis hebben over verschillende zaken binnen de e-commerce.
Hierdoor is er altijd wel aanspraak te vinden bij Instrux over
verschillende onderwerpen. Contact over deze onderwerpen gaat dan ook
altijd erg gemakkelijk. Hierdoor kunnen we optimaal blijven draaien,
zonder dagen te wachten op een antwoord.

Little Hippo B.V.
CEO,
Deze website maakt gebruik van cookies.